Hey.

Lana, ook wel Kim, is sinds haar jongere jaren actief aan het ontwerpen. Begonnen als knutsel- en tekenaar met een grote fascinatie voor verhalen, boeken en magazines. Gevolgd door 2 volledige studies voor Grafisch & Multimedia Ontwerp (Bachelor of Design) met afstudeerprojecten bij reclamebureaus. Daarna direct aan de bak op marketing afdelingen en diverse allround reclame- en communicatiebureaus.

Bij Lana Creates kun je terecht voor allerlei communicatie middelen, variërend van logo's en huisstijlen tot print- en online mailingen.

Ben je op zoek naar iets wat meer uitdaagt of wil je graag dat iemand met je meedenkt over de marketingstrategie van jouw bedrijf? Lana's gezamenlijke brainstormsessies lopen altijd uit tot interessante bevindingen waarmee je verder kunt.

10 jaar
bureau
ervaring.

Gecombineerd met ZZP opdrachten.

Leuk, dat gelul over wat Lana allemaal doet en voor jou kan betekenen. Maar zijn er concrete voorbeelden waar aan is gewerkt? Yep! Genoeg mooie dingen waar Lana deel van uit heeft gemaakt.


Events &
entertainment.

Evenementen verzorgen en entertainment in de spotlight zetten is iets waar Lana niet alleen ervaring mee heeft, maar wat ze ook met veel plezier doet.

Zo zijn er openingsevenementen georganiseerd (Ikdraagjeverder.nl // ZZP), VIP-dagen en -avonden voor mannen met dé wanna-haves in de Nice Things-tas (Kamsma Schoenen // via Oosting Communicatie) en een festival voor gezondheid en sport, Festivitaal, compleet met plattegrond en programmaboekjes (De Friesland Zorgverzekeraar // via Weda BigID).

Het eerst volgende event waar op dit moment hard aan wordt gewerkt, staat gepland op 26 september 2020: Zwanger & Baby Event Friesland

Daarnaast verzorgde ik wekelijks voor Kinepolis Bioscopen de communicatie voor in de theaters en online media.

Retail, fashion &
interieur.

Als grafische opleidingen niet bestonden, was Lana de fashion- en detailhandel in gegaan. Of fashion-design. Interieur... Iets in die richting. 

Werken voor en aan mooie spullen is absoluut weggelegd voor Lana. Voor een luxe herenmodezaak heeft ze jaren diverse print en online middelen ontworpen(Lodewijk Mode voor Mannen // via Oosting Communicatie), is ze medeblogger en designer geweest voor een interieursite (STEK-interieur // ZZP) en heeft ze een online fashion campagne van concept tot ontwerp ontwikkeld met studenten als doelgroep (Best Styles // via Weda BigID) .

Sport, gezondheid &
verzorging.

Sport en wellness zijn belangrijke onderdelen in Lana's leven. Een flink aantal jaren karate, fitness met een personal trainer en veel yoga lessen verder, maakt Lana een grote liefhebber voor sport en mindfulness. Daar heeft ze ook zeker affiniteit mee.

Twee PT-ers in Leeuwarden brengen hun eigen Whey Protein Shakes op de markt, waar een compleet nieuwe Look & Feel voor ontwikkeld moest worden (P&R Perfection // via Weda BigID). Voor een Sport Influencer met een Vikingen uiterlijk is er aan Image-Branding gewerkt (Frisian Viking // ZZP). En voor haar eigen Personal Blog over yoga & mindfulness is er veel gesleuteld aan zowel naam als uiterlijk (Buddha Beast // ZZP).

Allround service.

Ik ontwerp, bedenk, inspireer en beweeg voor jouw onderneming. Je kunt bij mij terecht voor diverse communicatie uitingen, zoals een:

• logo
• huisstijl
• magazine
• advertisement/mailing campagne
• marketingplan
• out-of-the-box ontwerp
• reclame opfrisser/restyle
• brainstormsessie
• ontwerp voor belettering

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Of wil je even kennismaken onder het genot van een goede bak koffie*? Neem dan gerust contact met mij op!


*of een zak patat...

Ook geïnteresseerd in nice things?

Of wil je even kennismaken?
Neem gerust contact met mij op.

Bedankt voor je interesse!

Top! Ik zal z.s.m. reageren. Sincerely yours, Lana.

Lana Creates, 10 jaar bureau ervaring.

Ik ontwerp, bedenk, inspireer en beweeg voor jouw onderneming. Je kunt bij mij terecht voor diverse communicatie uitingen, zoals een logo, huisstijl, magazine, advertisement/mailing campagne, marketingplan, out-of-the-box ontwerp, reclame opfrisser/restyle, brainstormsessie, ontwerp voor belettering.  

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Of wil je even kennismaken onder het genot van een goede bak koffie?
Neem dan gerust contact met mij op!

© 2021 Lana Creates